New York Marathon

Det mest klassiska loppet för Marathonlöpare är tveklöst New York City Marathon. Loppet avgörs första söndagen i november och på startlinjen står över 30 000 löpare. Loppet startar från Staten Island där löparna tidigt kommer upp på Verrazano-Narrows Bridge för att sedan springa över till Brooklyn.  New York City Marathon fortsätter sedan genom Queens, Bronx för att avslutas med ett varv kring Central Park på Manhattan.

Om du är intresserad av springa New York City Marathon gäller det att var ute i god tid då platserna snabbt tar slut. Om du är en av de lyckliga som har en plats till loppet bör du inte glömma att boka ditt hotell i god tid.

Boka hotell inför New York Marathon

Då majoriteten av de 30 000 löparna kommer från andra städer än New York blir det snabbt brist på lediga hotellrum. Se därför till att boka ditt hotell så fort som möjligt. Även om starten går från Staten Island väljer många löpare att bo på Manhattan. Innan start går det också massor av bussar från Manhattan till starten. På sajten Hotellnewyork.nu hittar du ett urval av bra tips på hotell i New York. Se bara till att inte vänta för länge.

Klicka på en stjärna för att betygsätta denna artikel!

Genomsnittligt betyg 4.1 / 5. Antal betyg: 14

Inga betyg ännu